Paus Sixtus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Sixtus IV

Paus Sixtus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1471-1484).