Paus Sixtus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Sixtus IV

Paus Sixtus IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1471-1484).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]