Paus Sabinianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Sabinianus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (604-606).