Paus Paschalis II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Paschalis II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1099-1118).