Paus Paskalis I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Paschal I)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Paskalis I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (817-824).