Paus Martinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Martin I)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Martinus I

Paus Martinus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (649-654).