Paus Kallixtus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Kallixtus III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1455-1458).