Paus Kallixtus III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Kallixtus III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1455-1458).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]