Paus Inosensius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Inosensius VIII

Paus Innocentius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1484-1492).