Paus Inosensius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Inosensius VIII

Paus Innocentius VIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1484-1492).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]