Paus Inosensius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Inosensius VIII

Paus Innocentius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1484-1492).