Paus Inosensius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Inosensius VIII

Paus Innocentius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1484-1492).