Paus Inosensius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Inosensius VIII

Paus Innocentius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1484-1492).