Paus Innosentius V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Innosentius V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1276).