Paus Innosentius V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius V punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1276).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]