Paus Innocentius VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Innocentius VI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1352-1362).