Paus Innocentius VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innocentius VI punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1352-1362).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]