Paus Innosentius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Innocent I)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Innosentius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (401-417).