Paus Innosentius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Innosentius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (401-417).