Paus Innosentius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Innosentius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (401-417).

Panjenenganipun asma aslinipun ...


Dipunrumiyini
déning:
...
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
...