Paus Gregorius VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Paus Hildebrand)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Gregorius VII

Paus Gregorius VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1073-1085).