Paus Felix IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Felix IV

Paus Felix IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (526-530).