Paus Felix IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Felix IV

Paus Felix IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (526-530).