Paus Felix IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Felix IV

Paus Felix IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (526-530).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]