Paus Christophorus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Christophorus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (903-904).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]