Paus Christophorus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Christophorus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (903-904).