Paus Christophorus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Christophorus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (903-904).