Paul Kagame

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Paul Kagame

Paul Kagame (Gitarama, Rwanda, 23 Oktober 1957) iku présidhèn Rwanda, lan sing ngadegaké parté Front Patriotik Rwandan lan komandho militèré nalika Perang Sipil Rwanda lan Genosidha Rwanda.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Kagame&oldid=1053827"