Paul Kagame

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Paul Kagame

Paul Kagame (Gitarama, Rwanda, 23 Oktober 1957) iku présidhèn Rwanda, lan sing ngadegaké parté Front Patriotik Rwandan lan komandho militèré nalika Perang Sipil Rwanda lan Genosidha Rwanda.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Kagame&oldid=1053827"