Paul Cézanne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paul Cézanne

Paul Cézanne (IPA: [pɔl se'zan]; 9 Januari 183922 Oktober 1906) iku seniman Prancis. Paul Cézanne mèlu ngrintis lan salah siji wong pelopor aliran seni modhèren transisi saka abad kaping 19 menyang abad kaping 20. Saka gagrag (pasca-)impréssiyonisme menyang gagrag kubisme.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paul_Cézanne&oldid=1106376"