Pasisir Pasir Kencana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Pasir Kencana iku salah sawijiné pasisir kang dumunung ing Pekalongan. Ing Pekalongan uga kerep diarani Ngebom. Ing pasisir iki bisa mubeng-mubeng migunakaké prau. Ing kono uga ana kebon kéwan lan sea world. Pasisir iki uga cedhak karo Tempat Pelelangan Ikan (TPI) lan Krématorium. Fasilitas liyané kaya ta: taman dolanan, panggung terbuka, warung, paturasan, uga papan parkir kang amba.