Menyang kontèn

Warung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
warung

Warung punika panggènan tiyang sadéyan barang, panganan, dèdhaharan, unjukan, busana, lan sakpanunggalipun.

Priyayi ingkang nindhakaken pedhamelan punika dipunsebat 'bakul'.