Warung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Warung punika panggènan tiyang sadéyan barang, panganan, dèdhaharan, unjukan, busana, lan sakpanunggalipun.

Priyayi ingkang nindhakaken pedhamelan punika dipunsebat 'bakul'.