Pasisir Kartini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Kartini ya iku salah sawijining pasisir sing ana ing Kabupatèn Jepara, Jawa Tengah. Pasisir iki mapan ing Bulu, Jepara, kurang luwih 2,5 km saka pendhapa kabupatèn. Ing Pasisir Kartini, ana aquarium gedhé sing dijenengi Oceanarium. Oceanarium wujudé yasan wujud kéwan kura-kura gedhé sing isiné warna-warni jinis iwak.