Pasisir Anyer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir Anyer (cara Indonésia: Pantai Anyer) iku sebutan kanggo sawenèh pasisir nunggal banjaran ing wewengkon Anyer. Pasisir-pasisir sing ana ing kéné kaya ta Pasir Putih, Cikoneng, Batu Saung, Sambolo, Karang Kitri, lan Karang Bolong. Ing Pasisir Cikonèng, kapernah mercusuar siji sing dadi tengeré Kutha Anyer. Déning wong kana, Pasisir Anyer dianggep mèmper Pasisir Kuta ing Bali.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]