Park Jung-yang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Park Jung-yang, 1940

Park Jung-yang(Korea: 박중양 朴重陽, lair ing Yangju,(saiki Gyeonggi), Korea Kidul, 7 Januari 1872 – tilar donya in Daegu, Korea Kidul, 23 April 1959 kanthi yuswa 87 taun) punika Birokrat lan politikus, liberalisme filsuf saka Korea. Gubernur saka Province Gyeongsang Utara(1906 - 1907, 1908 - 1910), Province Jeolla Selatan(1907), Province Pyongan Utara(1907), Province Gyeongsang Selatan(1907 - 1908), Province Chungcheong Utara(1910, 1910 - 1915), Province Hwanghae(1921 - 1923, 1928), Province Chungcheong Lor(1923 - 1925). Mayor saka Jinju(1905), Daegu(1906 - 1907). penname ana Haeak(해악 海岳), Ilso(일소 一笑).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.