Menyang kontèn

Parembugan Wikipédia:Cara maca kothak taksonomi

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Mbokmenawa luwih apik yèn diganti dadi "Cara maca kothak taksonomi" ya, kaya ing basa Inggris How to .... Meursault2004ngobrol 12:38, 26 Agustus 2009 (UTC)

Iya mas, matur nuwun, tak kira pancen luwih mathuk, mengko tak pindhahe ya? Aku mung nyoba ngisi pranala abang. Pras wicara 13:08, 26 Agustus 2009 (UTC)

Matur nuwun pak! Meursault2004ngobrol 13:21, 26 Agustus 2009 (UTC)