Parembugan Pitulung:Tapak tangan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Indonesia: Tanda tangan, kuwi jarwané tapak asta apa tapak asma ya? Nyuwun pencerahan.Pras 10:18, 27 Februari 2008 (UTC)

Nèk miturut bausastra Pigeaud 1939 sing bener tapak-tangan utawa tapak-asta (=krama inggil). Dadi padha karo basa Indonesia. Meursault2004ngobrol 11:03, 27 Februari 2008 (UTC)