Parembugan Panganggo:Wangso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Wangso!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.08 (UTC)

Puryono 17:01, 6 Juni 2011 (UTC)

Artikel rintisan[besut sumber]

Nuwun sewu Bapak Wangso

Matur nuwun sampun gabung ting Wikipedia Basa Jawa, sumangga sareng-sareng gembangake budaya jawa.Menawi wonten wedal sareng-sareng ngembangake artikel Cikar , Simpoa , Bemo , Rel , Blandong kersane jangkep sae.

Matur nuwun.Puryono 17:29, 6 Juni 2011 (UTC)

Kaca Panganggo[besut sumber]

Nuwun sewu Bapak Wangsa, panjenengan dereng nyerat kaca panganggo, mangga kaca panganggaonipun dipunisi biodata pribadi. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 07:30, 8 Juni 2011 (UTC)

enggih mas sigit, tiang dusun klutuk lagi njajal rumiyen tulong di tuntun ya .Matur sembah nuwun