Bémo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Bemo)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bemo tanpa kursi penumpang ing bak mburi

Bémo (cekakan saka tembung bécak motor), iku tetumpakan awujud kaya becak nanging nganggo mesin.

Pranala njaba[besut | besut sumber]