Bémo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Bemo)
Bemo tanpa kursi penumpang ing bak mburi

Bémo (cekakan saka tembung bécak motor), iku tetumpakan awujud kaya becak nanging nganggo mesin.

Pranala njaba[besut | besut sumber]