Bémo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bemo tanpa kursi penumpang ing bak mburi

Bémo (cekakan saka tembung bécak motor), iku tetumpakan awujud kaya becak nanging nganggo mesin.

Pranala njaba[besut | besut sumber]