Parembugan Panganggo:Waldyrious

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sedérèk Waldyrious, Sugeng Rawuh wonten ing Wikipedia basa Jawi!
Memulai
Miwiti
  • Panganggo anyar apiké maca Pengantar dhisik.
  • Taksih bingung saking pundi badhé miwiti? Mangga pinarak teng Sembarang kaca
  • Kanggo latihan nyunting artikel mangga nyobi nggunakaken Kothak wedhi.
  • Mangga diwaos uga Pancapilar sakdéréngé nglanjutaken. Menika Gangsal pilar sing andhedhasari panjenengan kanggo ngrambah Wikipedia sak dunya.
Bantuan
Pitulungan
  • Pitulung:Isi - papan kanggo nggolék informasi carané cawé-cawé nang Wikipedia, sakdurungé takon karo panganggo liyané.
  • FAQ - pitakonan sing sering ditakokna babakan Wikipedia.
  • Wikipedia:Portal komunitas - informasi kegiatan nang Wikipedia.
Tips
Pituduh praktis
Membuat kesalahan?
Gawé Keluputan?
  • Aja wedi.! Panjenengan mboten usah wedi ndamel kesalahan nalikané gawé artikel utawa kaca anyar, utawa nyunting lan mbusek tulisan.

    Pengurus lan para panganggo liyané badhé ngawasi owah-owahan énggal lan mbalékaken teng tulisan aslinipun menawi wonten kesalahan tulisan.

Welcome! If you are not an Javanese speaker, you may want to visit the Javanese Wikipedia embassy or a slight info to find users speaking your language. Enjoy!
Sugeng makarya, mangga sami-sami nyunting lan ngrembaka aken Wikipedia basa Jawi! Trimada.abdillah pirembagan 29 Desember 2011 03.57 (UTC)