Parembugan Panganggo:JV016Desi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, JV016Desi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.02 (UTC)


Ezagren ingin berkontribusi juga di WBJ 06:20, 21 Maret 2011 (UTC)

Sugeng Rawuh, Sugeng Makarya[besut sumber]

Hai Desi...

Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa sampun diwiwiti dinten menika (27 maret 2011).

Menika Aturan Kompetisi ing Putaran Pertama' Kompetisi Nulis ing Wikipedia Basa Jawa , putaran I diwiwiti tanggal 27 Maret 2011-31 Mei 2011. Sabanjure putaran ka-2 mulai diwiwiti Katantuan Puteran Kapisan (Nggawé Artikel Sampurna)

Katantuan Umum:

  1. Ing 5 dina turut-turut ora nyunting artikel, peserta dianggep GUGUR
  2. Artikel Sampurna yaiku artikel kang nduwe 5 rujukan, ana gambar, wikifisasi, interwiki, lan kategori.
  3. Ing Saben pungkasan ukara kudu diwenehi rujukan.

Peraturan Putaran Pertama:

  1. Sajroning 14 dina pisanan, peserta kudhu nggawe paling sithik 2 artikel sampurna
  2. Dina ka-15 nganti manjing putaran 2, syaraté peserta kudu bisa nggawe artikel sempurna paling sithik 10 artikel

Segeng Makarya...

Semangat!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 05:47, 27 Maret 2011 (UTC)

Patroli I[besut sumber]

Halo JV016Desi...

Menika asil patroli I saking tanggal 27-30 Maret 2011.


Presensi panjenengan wiwit tanggal 27-30 Maret 2011 namung 1. Menawi boten pitados, cobi dipunpirsani ing ngriki.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Martabak - sampun sampun wonten sampun sampun
  • Artikel Martabak dèrèng wonten rujukanipun, pramila sumangga dipunjangkepi rujukanipun supados saged dados artikel ingkang sae.
  • Saben pungkasan ukara kedah wonten rujukan.
  • Kersane dados artikel sampurna, sumangga dipunjangkepi kekirangan-kekiranganipun.
  • Cacahing tembung ing artikel menika paling sithik 160 tembung (Artikel panjenengan namung 147 tembung).
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Patroli I

Nuwun PL08 Elok rembugan 16:11, 31 Maret 2011 (UTC)

Tambahan kantantuan presensi peserta[besut sumber]

Nuwun,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!!

Nuwun. PL08 Elok rembugan 09:04, 3 April 2011 (UTC)

GUGUR[besut sumber]

Hai Desi,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 5 April 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

Smiley.png

JV400Hendra rembugan 00:24, 19 April 2011 (UTC)