Parembugan Naraguna:Tomy Adam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa. :) Cahyo Ramadhani rembug 21 Mei 2016 05.35 (UTC)

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Jipang kacang 92 0 0 0 0 0 -
2 Jemblung 106 0 0 0 0 0 -