Parembugan Naraguna:Wiwik P

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Wiwik P!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 10 Maret 2019 13.58 (UTC)

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Naraguna:Wiwik P,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)

Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia![besut sumber]

Sing kulo hormati @user:Wiwik P:,

Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.

Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan mangsuli pitakèn cekak punika, lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.

Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.

Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!

Dengan tulus, EAsikingarmager (WMF) (rembugan) 10 Januari 2020 22.38 (UTC)

Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok pernyataan survey privasi.

Wekdal emas[besut sumber]

Wikiretirementgoldwatch.png Wekdal Emas
Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

--36.72.214.102 16 Juli 2020 07.59 (UTC)

Aja lali artikel dirapèkaké[besut sumber]

Halo @Wiwik P:, yèn mertal artikel nganggo piranti pertalan aja lali mriksa artikelé yèn wis kababar ana ing Wikipédia banjur dirapèkaké manèh sarana pambesutan visual utawa pambesutan sumber, yha. Rujukan minangka salah sawijining pérangan artikel kang akèh sing rusak nalikané gawé artikel nganggo piranti pertalan.

Matur nuwun. A Cat 🐈 · (Parembugan) 8 Oktober 2020 13.34 (UTC)

Inggih mbak, matur nuwun sampun dipunemutaken 😁🙏

Wiwik P 8 Oktober 2020 14.23 (UTC)
Kula nuwun, kula ndhèrèk dhiskusi nggih. Kategori lan cithakan rintisan (upm. {{olah-olahan-stub}} [cuisine], {{panganan-stub}} [food], {{ombènan-stub}}) ugi penting, Mbak Wiwik. Cithakan rintisanipun sampun kula damel. Nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 9 Oktober 2020 05.06 (UTC)

Inggih Mas Labdajiwa, Matur nuwun sanget 😃🙏 Wiwik P 9 Oktober 2020 05.09 (UTC)

Mbak, manawi saged tulung wewahana rujukan supados bénjing-bénjing naraguna sanès boten madosi rujukanipun malih lan dados gampang dipunpertal menyang basa sanès. Amargi kula badhé mertal artikel gadhahipun panjenengan menyang WBI, nanging boten wonten rujukanipun. Matur nuwun. Salam. — Labdajiwa (rembugan) 18 Oktober 2020 10.11 (UTC)

Inggih mas, mangke kula tambah rujukan ipun. Wiwik P 18 Oktober 2020 10.30 (UTC)

Pamadosan rujukan sumber tepercaya kagem unyel-unyel katon minim, mbak. Manawi rujukanipun iku user-generated content, bakal boten saged lolos. Ning matur nuwun sampun nambahi rujukanipun. Kula pertal mi nyemek mawon. Salam. — Labdajiwa (rembugan) 18 Oktober 2020 11.11 (UTC)

Pertalan[besut sumber]

Sugeng siyang, Mbak Wiwik. Matur nuwun sampun kontribusi ing Wikipédia basa Jawi. Niki kula priksani njenengan asring mertal ngagem Pertalan Kontèn. Miturut Mirunggan:ContentTranslationStats, awit Agustus tekan Novèmber sampun ngantos 2.000 artikel ingkang dipundamel ngagem Pertalan Kontèn. Kula asring matroli ing éwahan énggal, nanging wonten sawatara artikel saking kasil piranti pamertal menika ingkang kualitasipun radi boten sae. Contonipun ing Wastafel (sink), wonten pertalan ingkang boten leres, "Sinks have taps" => "Tenggelam duwe taps". Ing Semprong (Mirunggan:Béda/1540876), taksih wonten tetembungan saking basa Indonésia. Ing Slaw abang (Mirunggan:Béda/1540823), hot dogs dados asu panas. Bokmanawi Mbak Wiwik saged mertal kanthi manual lan ngagem gagrag panulisan piyambak supados kontèn ing Wikipédia basa Jawi kajagi kualitasipun. Matur sembah nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 24 Novèmber 2020 05.08 (UTC)

Ya bun ( ͡^ ͜ʖ ͡^)