Parembugan Naraguna:PL214mumu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, PL214mumu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.07 (UTC)


 Hendra Coat of Indonesia.pngngobrol 04:54, 28 Mei 2011 (UTC)

Artikel Pilihan Putaran Kapisan Papat Limpad 2[besut sumber]

Nuwun PL217mumu

Sugeng nyunting lan semangat. Sumangga panjenengan enggal-enggal ndamel artikel sampurna lan ngembangake artikel ingkang dereng rampung kayata :

  • Artikel Gudhig
    • Kedah dipun kembangake supados jangkep dados artikel sampurna
    • Gambar dereng wonten
    • Wikifikasi dereng wonten
    • Interwiki dereng wonten
    • Referensi nembe 2 rujukan (kedah dijangkepi paling sitik 5)

Mangga ngajukake artikel pilihan kangge penilaian Putaran I Papat Limpad 2 ing Mriki.SEMANGAT

Cathetan : Pungkasan ngempalake utawa ngajukake artikel pilihan kanggo putaran pertama kompetisi menulis bahasa Jawa Papat Limpad 2, tanggal 31 July 2011.Menawi tanggal ingkang sampun ditetukake mboten ngempalake/ngajukake panitia berhak milih artikel panjenengan lan didadekake artikel pilihan


Matur Nuwun.PL09Puryono rembugan 08:52, 28 Juli 2011 (UTC)