Parembugan Naraguna:Minky Avelin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Avelin Mulyati!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbang kawruhé panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Wagino Bot (rembugan) 9 Juni 2020 02.34 (UTC)

{{Sfn}}[besut sumber]

Sugeng siyang, Mbak Avelin. Tulung wuwuhi saben paragraf utawa ukara ing artikelé sampéyan karo {{Sfn}}, supaya sing maca luwih gampang ngecek sumberé saka ngendi.

{{sfn|Jeneng mburi|Taun|p=x}}
{{sfn|Jeneng mburi|Taun|pp=x-x}}

Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 17 Sèptèmber 2020 06.07 (UTC)