Parembugan Naraguna:KamikazeBot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    #REDIRECTw:pl:Dyskusja Wikipedysty:Karol007
    This page is a soft redirect.

    Panganggé KamikazeBot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:

    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!

    Pras rembugan 13:21, 7 September 2010 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo KamikazeBot

    Wiwiti parembugan anyar