Parembugan Naraguna:Jotterbot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé Jotterbot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
    Welcome to Javanese Wikipedia.Pras wicara 12:21, 8 Oktober 2009 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo Jotterbot

    Wiwiti parembugan anyar