Parembugan Naraguna:Gerakibot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Gerakibot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun!
Welcome to Javanese Wikipedia. Pras wicara 11:09, 19 Januari 2010 (UTC)

Operator[besut sumber]

For our reference, please specify bot operator username. Thank You.Pras rembugan 21:22, 29 Maret 2010 (UTC)