Parembugan Naraguna:Dragunova

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Dragunova!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.44 (UTC)

Tracy 07:46, 2 Maret 2009 (UTC)

Tempat/Cithakan[besut sumber]

Ntar dicari dulu ya, sudah agak lupa soalnya sudah lama :) Pras 06:24, 2 Maret 2009 (UTC)

Kalau saya mau tanya templat ini. Kurang apanya ya? Saya sudah cari-cari di id dan en tapi malah jadi bingung hehe :-). Tracy 07:45, 2 Maret 2009 (UTC)
Saya juga buntu nih. Coba aku tanya Borgx ya. dragunovadiscuss 09:21, 2 Maret 2009 (UTC)