Parembugan Panganggo:Dede2008

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Dede2008!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.41 (UTC)

Pras pirembagan 1 Juli 2012 13.22 (UTC)

Re:Sockpuppet investigations[besut sumber]

Tidak apa-apa. Tapi kalau tidak salah mbak Dede dari Surabaya ya? Mestinya bisa bahasa Jawa :-) Terima kasih mbak atas usulnya. Nah itu makanya kami mulai pemilihan pemeriksa IP atau checkuser. Tetapi sayangnya kuorumnya tidak memenuhi :-( Ya tidak apa-apalah. Nanti beberapa waktu lagi diulangi. Meursault2004ngobrol 6 Agustus 2012 11.42 (UTC)