Parembugan Naraguna:Dandung Adityo Argo Prasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wikidata[besut sumber]

Halo Dandung Adityo Argo Prasetyo, saya lihat artikel-artikel Anda banyak yang belum di-interwiki-kan ke Wikidata & saya sudah meng-interwiki-kan ke Wikidata seluruh artikel yang sebelumnya belum di-interwiki-kan ke Wikidata tersebut. Mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Indonesia atau tidak.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Glorious Engine (rembugan) 14 Agustus 2019 06.42 (UTC)

Salam[besut sumber]

Halo Ndhung, aku lagi jajal-jajal Jalma Walaka (rembugan) 17 Oktober 2019 02.32 (UTC)

Rujukan[besut sumber]

Aja lali yen ngenehi rujukan bar tanda titik utawa koma. Salam. Fandy Aprianto Rohman (rembugan) 30 Dhésèmber 2019 07.01 (UTC)

Iya[besut sumber]

Iya

Ayo dadi sing pertama nyoba fitur fitur paling anyar Wikipedia![besut sumber]

Sing kulo hormati @user:Dandung Adityo Argo Prasetyo:,

Kula sapunika pinuju nggarap fitur énggal kanggé para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa saperlu ndandani prosès ing pamertal lan kasilipun. Panjenengan kula ajak nyobi rumiyin fitur punika sadèrèngipun dipunbabar supados kula sumerep punapa kémawon ingkang langkung cocog tumrap kabutuhaning para ingkang mbesut ing Wikipédia Jawa.

Saperlu langkung mangertosi bab punika, sumangga panjenengan mangsuli pitakèn cekak punika, lajeng kula badhé sesambetan kaliyan panjenengan saperlu konfirmasi bab wekdal lan rerincèn sanèsipun.

Manawi panjenengan tepang para ingkang mbesut Wikipédia Jawa sanèsipun ingkang bokmanawi ugi remen nyobi fitur énggal punika, panjenengan katuran nedahaken serat punika marang piyambakipun.

Matur nuwun sanget - semugi sehat selalu!

Dengan tulus, EAsikingarmager (WMF) (rembugan) 10 Januari 2020 22.31 (UTC)

Survey meniko bakal di tindakake liwat layanan pihak katelu sing mungkin ono syarat syarat tambahan. Kanggo tambahan informasi babagan privasi lan penanganan data, monggo di delok pernyataan survey privasi.

Nek bisa aku dijak[besut sumber]

aku saguh nyoba fitur-fiture anyar yasan sampeyan @user:EAsikingarmager (WMF): salam Panganggo:Dandung Adityo Argo Prasetyo