Parembugan Naraguna:D'ohBot

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Panganggé D'ohBot, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

    Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


    Kanggé napak astani satunggiling pesen ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 18:31, 16 Agustus 2009 (UTC)

    Wiwiti parembugan karo D'ohBot

    Wiwiti parembugan anyar