Parembugan Naraguna:91.197.junr3170

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, 91.197.junr3170!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.53 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 10 April 2013 11.20 (UTC)

Thank you![besut sumber]

Hello, I would say, Thank you! Your edits in adding Cithakan:Gabung are so much helpful. The mess is mostly "by-products" of two competitions held here in 2012 & 2013, and the admins were probably unaware of them. I wish there will be no more twin templates and articles here as you keep helping us. Once again, thank you. Cahyo Ramadhani pirembagan 19 Desember 2015 16.26 (UTC)

In case you need help on Javanese words/terms, I'm willing to help. Feels great about your recent edits. :) Cahyo Ramadhani pirembagan 28 Januari 2016 12.50 (UTC)