Cithakan:Gabung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Merge-short arrows 2.svg

Ana usul supaya artikel utawa bagéan saka artikel iki digabungaké karo artikel Cithakan:Gabung.   (dirembug)