Parembugan Kategori:Paribasan Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kalayakan[besut sumber]

Kula kinten artikel bab paribasan salebeting kategori punika langkung layak menawi dipunlebetaken dhateng Wikiquote. Cahyo Ramadhani pirembagan 25 November 2015 10.50 (UTC)

Inggih, kajawi ingkang layak mandhiri. Mbok bilih List of proverbial phrases menika saged dipunenggé tuladha. Meursault2004ngobrol 25 November 2015 12.17 (UTC)
Nanging dèrèng wonten Wikiquote basa Jawi, dados sauntara, pamanggih kula dipunkèndelaken rumiyin kémawon. Meursault2004ngobrol 25 November 2015 12.20 (UTC)
Menapa dipundamel pratélan kados punika mawon, Pak? Supados boten salarik-salarik artikelipun. Cahyo Ramadhani pirembagan 25 November 2015 15.01 (UTC)

Menika ugi saé, lajeng saking kaca ingkang kadamel, menawi isinipun namung rintisan sakedhik kémawon, saged dipunpindhah balik. Nanging ing sisih bènten, mangké cacahipun artikel sangsaya suda lho. Meursault2004ngobrol 25 November 2015 22.54 (UTC)

Inggih Pak, babagan cacahing artikel punika panci bakal suda, nanging menawi boten klèntu jeronipun wiki punika saged nambah. Nyuwun wewarah Pak @Meursault2004: menawi kula klèntu babagan jero punika. Cahyo Ramadhani pirembagan 26 November 2015 00.30 (UTC)

Mas @Cahyo Ramadhani: Inggih, katingalipun pancèn mekaten. Meursault2004ngobrol 27 November 2015 08.28 (UTC)

Menawi ajeng dipunicali, artikel one liner kémawon. Ingkang saged dipunkembangaken sampun. Lajeng mangké dipundamelaken pranala dhumateng Paribasa lan Saloka Jawa. Meursault2004ngobrol 27 November 2015 12.21 (UTC)

Sampun wonten kaca Paribasa lan Saloka Jawa, ta jebul. Menawi boten dipunicali, kaca one liner kula alihaken dhumateng Paribasa lan Saloka Jawa kémawon, Pak. Cahyo Ramadhani pirembagan 27 November 2015 12.44 (UTC)