Parembugan:Wiener Staatsoper

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Takkira luwih becik nganggo jeneng asliné ing basa Jerman Wiener Staatsoper. Meursault2004ngobrol 09:01, 22 Agustus 2011 (UTC)