Parembugan:Warak ireng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kena apa kok "Badhak Ireng" nganggo aksara gedhé tembung irengé? Aku ndeleng ing basa Indonésia pancèn Badak Hitam, apa vèrsi id iku salah ya? Meursault2004ngobrol 10:23, 5 Maret 2008 (UTC)

Nèk ora klèru, miturut EYD, kuduné mung ing irah-irahan waé sing nganggo aksara gedhé kabèh?.Pras 10:47, 5 Maret 2008 (UTC)

Iya mulané, kejaba "Badhak Ireng" iku irah-irahan, mèrek utawa gelar. Nanging yèn jeneng kéwan aku ora bisa mesthèkaké. Conto liya, wong Éropah iku wong putih utawa wong Putih serta wong Afrika iku wong ireng utawa wong Ireng? Meursault2004ngobrol 11:11, 5 Maret 2008 (UTC)