Parembugan:Walisanga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Info basa (krama):

  • pantai=panté utawi pesisir
  • kang=ingkang
  • diartosaken=kagungan makna
  • yaiku=inggih punika
  • kuwi=punika
  • mau=wau
  • ora=boten
  • urip=gesan
  • bebarengan=sesarengan
  • siji=satunggal
  • nduweni=anggadhahi
  • sedulur=sadhèrèk
  • ninggal yuswa=kapundhut, tilar donya
  • ramgpungé=rampungipun
  • sajroning=salebetipun
  • Jawa=Jawi


Matur nuwun.Pras rembugan 22:01, 15 Juli 2011 (UTC)