Parembugan:Uwuh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Oh larahan iku sampah ta ... Apa tembung uwuh uga bisa dienggo? Meursault2004ngobrol 07:39, 17 Desember 2010 (UTC)

Bisa mas, larahan lan uwuh loro-loroné ana ing léma Kamus Basa Jawa Balai bahasa Yogya. Mengko dak tambahi homonim-é apa dialihaké waé ya mas. Matur nuwun. Pras rembugan 01:17, 18 Desember 2010 (UTC)

Matur nuwun. Aku ya wis ndeleng ing bausastra lan buku. Takkira tembung uwuh luwih apik, amerga uwuh iku tembung dhasar. Meursault2004ngobrol 11:09, 18 Desember 2010 (UTC)

Mangga mas yèn ngersakaké di redirect.Pras rembugan 12:04, 18 Desember 2010 (UTC)

Matur nuwun pak, jebulé ing Bausastra Yogya, ing larahan ana katrangan uwuh, nanging ing uwuh ora ana. Dadi uwuh luwih baku. Meursault2004ngobrol 15 November 2015 02.25 (UTC)