Parembugan:Thukul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawane apa yaa? Apa "ngecambah"?? "Thukuling kecambah"??? "Tuwuhing kecambah"????

Kecambah dhewe ing basa Jawa = kecambah utawa thokolan. Perkembahan=?? Matur nuwun. Pras pirembagan 23:54, 7 September 2011 (UTC)

Jenis thokolan utawa thokolan sacara umum? Pathokolan kok krunguné anèh :-) Meursault2004ngobrol 2 Mei 2012 12.19 (UTC)