Parembugan:The Lake House

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Tembung dipuncakaken[besut sumber]

    Pak @Igho: menawi tembung "dipuncakaken" menika kersanipun kados pundi nggih? Hastylutfia (rembugan) 3 Juli 2017 08.41 (UTC)Wangsuli[wangsuli]