Parembugan:Tesalonika

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Iki bener ora ya judhulé artikel? Meursault2004ngobrol 13:41, 9 Agustus 2008 (UTC)

Katonané klèru mas, rada jumbuh karo jeneng kutha (ibukutha periferi Makedonia tengah): Thesalonika sing dunungé ana ing saloré tlatah iki. Jeneng periferi iki ing basa Inggris Thessaly, manawa luwih trep dipertal dadi Tesali? Pras 21:18, 13 Agustus 2008 (UTC)