Parembugan:Supermoon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Info: jarak = let, berarti = tegesé, dunia= donya, namung (krama) ngokone mung. Pras rembugan 16:07, 27 Maret 2011 (UTC)

Supermoon[besut sumber]

jenenge diganti wae supermoon kui basa inggris, wulan super...--Bagus Priyambada rembugan 11:46, 30 Maret 2011 (UTC)